Te Koop
Paneeldeuren

Vanaf
p/st
[ € 35.- ]
Gebruikt maar
in goede staat.

Zo goed als nieuw
underlayment platen

Prijs op aanvraag
[ ]
2.44 bij 60 cm

Deuren
Voor binnen en buiten

Vanaf
p/st
[ € 25.- ]
Verschillende maten aanwezig
Nieuw en gebruikt

G. HOL SLOOPWERKEN heeft zich gespecialiseerd in het slopen en uitbreken van woningen, scholen en andere gebouwen. Dit doen wij met de uiterste precisie om het werk zo goed maar ook zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Zeker in deze tijd kan het slopen niet gelijk beginnen maar wordt er vaak asbest ondekt in de panden. Hier even een korte uitleg wat asbest precies is.

Asbest.

Asbest is een verzamelnaam voor een aantal mineralen die in de natuur voorkomen. Deze mineralen zijn opgebouwd uit fijne microscopische vezels die niet met het blote oog te zien zijn.

Asbest wordt al sinds de oudheid gebruikt en tot de jaren 80 werd het veelal gebruikt in gebouwen en woningen. Dit omdat het sterk, slijtvast, isolerend en goedkoop was.

Zolang asbest in gebonden toestand verkeerd, is er geen gevaar voor de volksgezondheid. Wanneer het ontbonden wordt door bv. brand of sloop kunnen de vezels losraken en ingeademd worden. Bij grote hoeveelheden ingeademde vezels kunnen tientallen jaren later asbestziektes zoals asbestose, longkanker of pleura ontstaan.

In 1978 werd spuitasbest, dat veel werd gebruikt in schepen en gebouwen, verboden. Er is echter nog veel asbest in de Nederlandse gebouwen aanwezig, naar schatting enkele miljoenen kilo's.

Wanneer er besloten wordt om een gebouw af te breken moet er ook een asbestinventarisatie gemaakt worden. Wanneer er asbest gevonden wordt komt dat in het rapport te staan die naar het sloopbedrijf gestuurd wordt en die kan een asbestbedrijf inschakelen.

G. HOL SLOOPWERKEN neemt de zorg voor het asbest ook op zich. Wij laten een gespecificeerd asbestbedrijf komen om het asbest op een zo veilig mogelijke manier te verwijderen en af te voeren waarna het slopen kan beginnen.

Slopen.

G. HOL SLOOPWERKEN is een gespecificeerd bedrijf wat het milieu hoog in het vaandel heeft staan.

Al het afval wat van een gebouw afkomt wordt netjes gescheiden en afgevoerd naar recyclingbedrijven. De producten die nog bruikbaar zijn worden meegenomen naar het erf waar het wordt gesorteerd en schoongemaakt en daarna door verkocht wordt aan particulieren en bedrijven. 

Geen enkele sloopklus is hetzelfde en dat weet G. HOL SLOOPWERKEN maar al te goed. iedere klus wordt weer op een andere manier bekeken en uitgevoerd.

Er wordt meestal begonnen met het van binnenuit uitbreken van de panden. Wanneer dat gebeurd is gaan de machines aan de slag. Met hydraulische kranen wordt het pand stukje bij beetje afgebroken en het afval wordt gelijk gesorteerd. Wanneer dat gebeurd is worden de funderingen eruit gehaald en de werkplek opgeschoond. G. HOL SLOOPWERKEN zorgt ervoor dat de werkplek zo netjes mogelijk wordt achter gelaten zodat het nieuwe bouwen kan beginnen.

G.HOL SLOOPWERKEN is een klein bedrijf maar geen klus is ons te groot.

Offerte

Stuur ons de benodigde informatie en wij 
zullen u een scherpe prijs aanbieden.

 

 

 

G. Hol Sloopwerken b.v   |   Bostelweg 21 3059 LB  |    te  Rotterdam    |   T 010-2222038    |    F 010-2222039 Algemene Voorwaarden

 

eeeee